CISSI ERWALD

CISSI ERWALD

Cissi är grafisk formgivare och har i många år arbetat med företags profil- och presentationsmaterial. Hon jobbar både digitalt och med papper, pennor och färger. Skapandet har följt henne genom livet i olika former och de senaste åren har hon även börjat måla akvarell.

Cissis första bilder på Konstnärsportalen kommer från hennes stora vurm för skidåkning och vinter, kombinerat med budskapet om vikten av närvaro i livet. Bildserien vill inspirera till lugn och eftertänksamhet i det stora vita på berget. De kan även ses som en förlängning av budskapet i boken Slow Skiing, en coffee table-bok som hon skrivit tillsammans med sin man Mats och som Cissi formgivit. De gav ut den själva för några år sedan och den nominerades senare till Publishingpriset.

I familjeföretaget genomför paret projekt tillsammans, men även var för sig. Deras fokus är på människor och intryck där Cissi står för form, färg och design. Med hennes kunskaper som certifierad feng shui-konsult kan uppdragen även bestå av inredning, t.ex. av kontor. 

Läs mer om Cissi på

https://www.erwald.se/om-oss

www.slowskiing.se