Konstnärsportalen är en plattform för alla kreatörer som vill få hjälp att trycka, marknadsföra och sälja prints av hög kvalitet. Vår ambition är att skapa ett levande galleri och vi välkomnar olika typer av konstnärskap.

Konstnärsportalen erbjuder tryck på noga utvalda, väl beprövade papper. Det är du som  kreatör som själv sätter dina försäljningspriser. För varje sålt motiv tar Konstnärsportalen ut en avgift som täcker tryck och distribution.

Konstnärsportalen kräver inte exklusivitet, men däremot får samma motiv inte säljas till ett lägre pris någon annanstans.

Ett medlemskap hos Konstnärsportalen är gratis och alla kreatörer är välkomna. Vi strävar efter en bred mix av konstnärliga uttryck och vill att så många som möjligt ska få ta del av plattformen. Om du är intresserad av ett medlemskap fyll i formuläret under Kontakt så hör vi av oss vi dig. Det går även bra att maila till info@konstnarsportalen.se Så snart vi mottagit din ansökan skickar vi dig fullständiga villkor och efter ditt godkännande skapar vi din sida på Konstnärsportalen.

Tryckmetoden vi använder är en bläckstråleteknik med UV-gel. En unik teknik med snabbtorkande gelbläck som härdas med UV-lampor.

De papper vi erbjuder är det obestrukna, svensktillverkade Scandia 2000 i ytvikten 200g, alternativt det bestrukna pappret Galerie Art Silk i 200g. Vi garanterar ett matt tryckresultat på det obestrukna pappret och ett blankare tryck på silkpappret.

Konstnärsportalens leveranser packas i papptub och kartong. All produktion sker i våra lokaler i Bromma strax utanför Stockholm.