Konstnärsportalen är en plattform för alla konstnärer, fotografer och illustratörer som vill trycka och sälja sina motiv, utan att behöva tänka på lagerhållning och distribution. Vi trycker både posters och Fine Art Print och erbjuder våra medlemmar hjälp med hela produktionskedjan.

Tillsammans med dig sätter vi upp en webbshop hos oss, som du sedan enkelt länkar till från egna kanaler. Vi tar hand om dina beställningar, allt från orderhantering och tryckproduktion till frakter och eventuella returer.

Konstnärsportalen drivs av Taberg Media Group och all produktion sker i vårt tryckeri i Bromma strax utanför Stockholm. Låter detta intressant? Fyll i formuläret under Kontakt så hör vi av oss till dig med mer information.

Vårt postertryck sker print-on-demand och tryckmetoden vi använder är en bläckstråleteknik med UV-gel. En unik teknik med snabbtorkande gelbläck som härdas med UV-lampor.

De papper vi erbjuder är det obestrukna, svensktillverkade Scandia 2000 i ytvikten 200 gsm, alternativt det bestrukna pappret Galerie Art Silk i 200 gsm. Tryckresultatet blir matt på det obestrukna papperet och något blankare på det bestrukna.

Postertryck passar bra för dig som vill trycka upp dina motiv i en obegränsad upplaga och kunna hålla ett något lägre pris.

Fine Art Print innebär en högkvalitativ bläckstråleutskrift med pigmenterat bläck på syrafritt Fine Art-papper. Trycket har ett mycket rikt färgomfång med en otrolig detaljskärpa.

Istället för det vanliga fyrfärgstrycket innehåller denna färgrymd hela 12 färger, nästan motsvarande RGB. Vårt huspapper för konsttryck är Ilford Smooth Pearl i ytvikten 270g, ett lätt strukturerat neutralt vitt papper.

Det här är trycktekniken att välja för dig som vill reproducera konstverk i begränsad upplaga, med ett tryck som håller högsta möjliga kvalitet. Vi trycker dina bilder med bläcket Epson Ultrachrome® Pro12 i Epson SC-P9500.